Modele felicitari de craciun quilling

Posted by wpl_admin Category: Senza categoria

Pornind de la wvncc de bază quilling potï să obții Flori, fluturi, Frunze și să faci o întreagă compoziție Într-o felicitare. Spre deosebire de Alte tehnici de felicitări unde ai nevoie de șabloane (de exemplu la felicitările cusute) sau diagrame (cum sunt felicitările origami), la felicitările quilling te potï baza Exclusiv PE imaginația ta. -bijuterii. Un farmec l`în au bijuteriile DIN filigram și multe dintre detalii se pot realiza exact cu forme de bază quilling. Materialele cu care Lucrezia și pe care le recomand sunt cele DIN Kitul de quilling pe care îl Găsiți în magazinul nostru. Un fluture realizat DIN “Lacrimi” quilling este cu siguranta un proiect interesant, care ti-ar Lua cateva Ore sa il duci la capat, Dar Rezultatul ar fi uimitor. Quillingul este o Arta a meticulozitatii, Care consta in rularea, rasucirea si lipirea unor FASII de hartie pentru a obtine cele mai Frumoase MODELE. Provenita DIN egiptul Antic, TEHNICA quilling si-a recapatat popularitatea in ultimii Ani, fiind o activez de-a dreptul terapeutica, pentru ca necesita multa Atentie si rabdare. Daca te pasioneaza proiectele DIY si ai vrea sa inveti ceva Nou, descopera tehnicile de Baza in quilling si cateva idei de felicitari quilling simple, pentru ca tot se apropie Pastele! Crăciunul este o minunată ocazie pentru realizarea unor felicitări fait à la main prin TEHNICA quilling. OData ce ai invatat wvncc de Baza pentru quilling DIN videoclipurile de mai sus, ITI va fi usor sa realizezi MICI opere de Arta.

Nu iti va trebui decat foarte multa rabdare, pentru ca este un hobby Care ocupa mult timp. IATA cateva exemple de felicitari quilling simple DIN Care poti sa te inspiri: pentru ca tot se apropie Pastele, IATA cum sa faci o felicitare quilling cu iepure DIN forme de Baza! 1. Spirala stransa: IA fasia de hartie pentru quilling, Pune unealta pentru quilling la capatul acesteia si ruleaza Hartia Cat mai strans. Unealta pentru quilling sont capatul despicat, iar Hartia trebuie Pusa dans despicatura respectiva, apoi rulata. La sfarsit, foloseste adezivul pentru a LIPI capatul, astfel INCAT Hartia sa nu se desfaca. TEHNICA quilling se poate teleporta în orice epocă. Putem crea felicitări cu aspect Vechi (Vintage), felicitări clasice sau felicitări moderne cu un design minimaliste. IATA doua vidéos Care ITI Arata cum sa faci de la Zero wvncc de quilling de mai sus si alte cateva forme foarte folosite, utile Daca vrei sa te apuci de aceasta Arta: am folosit acest modèle de brăduț quilling PE felicitări, calendare de birou și Ornamente de Crăciun. 11.

inima: pornind de la forma de lacrima, empiéter cu unealta de quilling partea rotonde a acesteia, presand-o dans l`intérieur PANA obtii o forma de inima. Cadoul oferit de Crăciun persoanelor Dragi poate fi personalizat prin TEHNICA quilling. Astfel, Dacă cineva adoră tablourile, puteţi să-i oferiţi un tablou realizat prin această Tehnică. Modelele sunt diverse şi la fel şi culorile, Cât mai Variate. Un astfel de tablou ajunge să Coste 80 de lei şi asta pentru că este lucrat cu multă migală, pasiune şi grijă pentru detalii. 4: lacrima curbata: formeaza o lacrima, apoi foloseste unealta de quilling pentru a o curba (apasa usor lacrima in jurul manerului). Poti sa realizezi lacrima curbat si prin simpla apasare a varfului lacrimii in Jos. Doar cu Naomi fâșii de hârtie potï crea felicitari quilling Care să stârnească admirația, curiozitatea, interesul, să fie aprécier și păstrate pentru totdeauna. Arta quillingului, braduleţ DIN hârtie FOTO: www.house-interior-design.com primul avantaj la felicitările quilling este că materialele sunt ieftine, iar al doilea, flexibilitatea modelelor. O felicitare quilling de Crăciun cu Brad cu un aspect simplu și curat, Dar în același timp Elegant și Festiv. Nu trebuie sa FII maestru dans quilling ca sa faci o astfel de felicitare.

De fapt, pentru a realiza niste Flori atat de Frumoase, nu trebuie decat sa stii sa faci Spirala stransa si forma de lacrima ori de Ochi.