Modele case cu mansarda moderne

Posted by wpl_admin Category: Senza categoria

Cel de-Al doilea modèle se remarca prin geamul inalt, de sus PANA Jos, de PE o Latura, unde este amenajata Camera de Zi, inaltata PE portirespectiva pana la acoperis. Mansarda este astfel partial amenajata, Dar cuprinde totusi doua dortoirs. Casa are o suprafata Utila de numai 80 MP, suprafata construita fiind de 119 MP. Mansarda, cu o suprafata de 53, 92 de metri patrati, cuprinde dortoir orul matrimonial, doua camere pentru copii, o baie cu cada si dus si un Hol. Si la cromatica intérieur este la fel de discreta, Albul, negrul si griul fiind ponctuée doar pe alocuri de prezenta lemnului. La parter, cuprinde un Hol la intrare, de unde se intra direct in Camera de zi cu loc de luat Masa si bucatarie deschisa sau intr-un Hol mai mic unde se afla Baia de serviciu si o Camera TEHNICA foarte Mare. Zona de Zi deschisa, mobilata si decorata minimaliste al doilea exemplu Este, filé designerii, o Casa Care exprima o inclinatie spre traditionalisme, avand o forma compactă, Solida, Data de designul Impozant. Este Casa pe care ar putea-o prefera o Familie Activa, aflata in cautarea unei solutii de viata comoda, practica si eleganta. Locuinta se intinde PE 186 de metri patrati si are in structura sa trei camere de locuit: un spatiu deschis la parter – Living, sufragerie si bucatarie – si doua dortoirs la etaj, alaturi de trei Bai.

Dortoir Orul matrimonial se deschide pe doua balcoane spatioase Care II ofera o, ampla. SurSe: Eproiectedecase.ro, Conprocasa.ro, Uberhause.ro primul Model este o Casa cu doua dortoirs, cu o suprafata Utila de 105 metri patrati si una construita de 123 MP. Fatada sont un aspect contemporain deosebit, Cu geamuri inguste de sus PANA Jos, iar in série are balcon acoperit in dreptul unul dortoirs, perete Vitrat in dreptul livingului si o Terasa Mare pe care se IESE DIN Dining. Tags: case cu mansardacase cu mansarda modernecase moderne un prim artificiu a fost retragerea unei jumatati a casei spre intérieur, PE partea OpUSA celei unde a fost atasat garajul, CEEA CE creaza un joc al volumelor mai apropiat de Arhitectura Moderna. Inox, sticla, suprafete lucioase in bucataria cu design modern la mansarda se afla un dortoirs ou mai mare, Cu baie inclusa, si unul mai mic, Cu baie PE Hol. Atasat casei a fost construit garajul cu o suprafata de 16, 88 metri patrati. Primul proiect décrire o Casa moderna, de suprafata mica, Dar Care compenseaza prin designul cu spatii exterioare bine délimiter de materialele de constructie diferite. Casa se intinde PE o suprafata construita de 128 de metri patrati si este structurata intr-un spatiu deschis la parter Care cuprinde livingul, bucataria si Sala de, alaturi de o baie, in timp ce la etaj se afla trei dortoirs si o baie. In Spate, o Terasa situata Sub o Pergola este un spatiu Ideal pentru relaxare alaturi de Familie.

Casa se distinge prin spatii exterioare croite PE diferite materiale de constructie, caramida sau placi de granit, Care DAU locuintei un aspect cromatique interesant. Pretul la cheie este de aproape 45,000 de euro, spun constructorii pe site-ul de Prezentare. La parter avem holul de la intrare, o baie cu dus, Casa scarii, bucataria cu un bar pentru trei persoane, locul de luat Masa si Camera de Zi. Au total o suprafata de 78, 56 metri patrati. La parter cuprinde un Hol, pe care se afla Casa scarii, o baie si intrarile dans bucatarie si Living. DIN Camera de Zi, foarte bine luminata, se Trece in diningul aflat in prelungirea bucatariei si avand iesire PE Terasa. Cel de-Al treilea modèle are si un GARAJ atasat, avand o suprafata desfasurata de 140 MP si una Utila de 119 MP. La parter, cuprinde un Vestibul, Cu Camera TEHNICA alaturi, un Hol cu Casa scarii PE margine si Baia in capat si o Mare incapere unde pot fi amenajate, DIN FATA spre Spate, bucataria, locul de luat Masa, in spatiul traditionale pana la acoperis, si Camera de Zi , marginita de peretele Vitrat DIN Spate.